Bir Webmaster için Gerekli Siteler ve içerikleri

Yakup Çetin
1
Bu sayfa gün ve gün güncellenecektir; Kayıt Başlama Tarihi: 14.08.2010 05.16 Cumartesi.
Bu alanda paylaşacagım içerikler hem kendi çalışmalarım içindir hemde blogumuzu takip eden arkdaşlar içindir. sizlerde kaynak içerikler olarak buradaki içerikleri takip edebilirsiniz. iş görecek web siteleri devamlı olarak eklenecektir ilgili kategöriye göre sizlerinde eklemek istediginiz web siteleri varsa yorum yazarak katkıda bulunabilirsiniz.



Font Formatları

1.) www.dafont.com web sitesi; Bu web sitesi içerisinde binlerce font barındırmaktadır. Farklı kategorilerde toplanmış bir birinden güzel fontlar web site yapımında kullanılabilir.

 Photoshop Formatlar
1.)www.officialpsds.com web sitesi; Bu web sitesi içerisinde binlerce psd formatında fotoshop taslak formatı barındırmaktadır. Bir birinden güzel  psd formatında fotoshop taslakları web site yapımında kullanılabilir.

2.)www.brusheezy.com/ web sitesi; Bu web sitesi içerisinde binlerce Photoshop fırçası taslak formatı barındırmaktadır. Bir birinden güzel  Photoshop fırçası taslakları web site yapımında kullanılabilir.

Web Site Güncellemesi
1.)www.kisiselogreti.com web sitesi; Web sitemiz içerisinde paylaştığımız adresler sayesinde web sitenizi pingleterek web sitenizin ilgili adresler tarafından taratılmasını saylar ve web sitesi index oranınızı artırırsınız bu şekilde daha aktif bir siteye sahip olmuş olursunuz.

İconlar
1.)www.iconfinder.com/ web sitesi;Web sitesinin adından da anlaşılacagı üzeri web sitesi icon arama üzerine kurulu bir web sitesi istediginiz icon ismini yazarak bunla ilgili iconları bulup indirebilirsiniz. Daha verimli arama için ingilizce olarak arattırırsanız kriterinizi daha faydalı olacaktır.

http://www.teraleech.com
Tags

Yorum Gönder

1Yorumlar

Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !