Gazetecinin (Basının) kanunlardan üstünlüğümü var acaba?

Yakup Çetin
0

Bu günlerde sağ olsun medyamız şişiriyorsa şişiriyor milleti. Vay efendim gazeteci tutuklanır mı, Gazeteci Gözaltına alınır mı, Basının özgürlüğü nerde vs vs abuk sabuk şeyler. 

Affedersiniz ama basınsanız gazeteciyseniz, yazarsanız... Benden ondan şundan çiftçi Mehmet ağadan bir üstünlüğün mü var. Kanunlarda Gazeteci tutuklanamaz yargılanamaz mı diyor. 

Ya bizim anayasamız farklı ya sizinkisi ortalığa bir çığlık atıyorlar hadi gitti yitti bitti.  Hiçbir siyasi taraf olmadan söylüyorum Akıda aynı karasıda aynı umurumda da değil, kim olursa olsun suç unsuru teşkil edebilecek hallerde tutuklanır, soruşturması yapılır, suçluluğu veya suçsuzluğu ispat edilinceye kadar da masumdur. Bu adamlar tutuklandı diye suçlusun demiyorlar ya tutuklayanlar ispat ederse suçlu edemezse suçsuz. 


Yukarda dediğim gibi suçsuzsan ne hopluyorsun suçsuzum diye haber yaptır, basınsın basın zaten kendi elinde. Niye ortalığa basını susturuyorlar basına baskı gibisinden safsatalar atıyorsun. Sende kanun önünde insansın bende insan.
Ayıp ya bu haberleri televizyonlardan izledikçe çıldırıyorum. Yüzsüzlük başka bir şey değil.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !